Goele Leyder

Borsbeeksesteenweg 75

2100 Deurne
 

+32 (0)475 38 68 78


goele@leyder.eu

M: 0475 38 68 78

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Als leidinggevende sta je vaak alleen…

coaching voor leidinggevenden

Het is niet altijd evident om de neuzen in dezelfde richting te krijgen of vanop een afstand te gaan kijken naar de meest geschikte aanpak met je medewerkers.

 

Leiding geven is: op een heldere en krachtige manier je mensen de vrijheid geven het beste uit zichzelf te halen en resultaten neer te zetten in een team, binnen de lijnen van een bedrijf dat blijft evolueren.

 

Jezelf leiden is daar onlosmakelijk mee verbonden, weten waar je sterkte ligt als leider en wat je persoonlijke missie is. Leiderschap is ook vaak balans brengen tussen aanvaarding en proactiviteit. Leiden is geen gevecht dat moet gewonnen worden, maar een productieve interactie, een spel van aannemen en doorgeven.

 

In een kort en krachtig traject nemen we je rol als leidinggevende vast. Ik geef je inzichten en tools om te groeien in het geven van leiding aan anderen, om te delegeren, in time- en zelfmanagement. Je leert je eigen capaciteiten en valkuilen kennen, je tijd volgens behoeften en rollen indelen en om moeilijke situaties los te laten en opnieuw vooruit te blikken.

 

Een lang traject waarbij we met een zeker ritme afspreken dat dient om samen op een afstand te kijken naar de zaken die zich op je bedrijf voordoen: sluimerende conflicten, een tekort aan alliantie, tactische keuzes, macht, een andere aanpak die zich opdringt…

 

Je krijgt een luisterend oor, voelt je gesteund en mijn externe blik en jarenlange ervaring als leidinggevende helpen je zaken in een ander perspectief te zien en aan te pakken.

 

GETUIGENIS

 “ Een persoonlijke aanpak, een luisterend oor en de nodige ervaring maken het onderscheid. Dit in combinatie met een goede dosis flexibiliteit zijn de voornaamste kenmerken van Goele Leyder.”

 

- Geert De Wilde, CEO Gosselin groep