Goele Leyder

Borsbeeksesteenweg 75

2100 Deurne
 

+32 (0)475 38 68 78


goele@leyder.eu

M: 0475 38 68 78

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

terug aan de slag na een moeilijke periode

ontslag

 Outplacement is een ander woord voor de intensieve persoonlijke begeleiding van iemand die ander of beter werk zoekt na zijn of haar ontslag.

 

Dit traject werkt ondersteunend en resultaatgericht. Outplacement is een opportuniteit, een periode van stilstaan, evolueren en oriënteren om zo een hernieuwde weg in te slaan. 

 

Ik begeleid dit traject van bij het ontslag tot aan een professionele toekomst. We gebruiken dezelfde aanpak als bij werkcoaching, alleen met heel wat extra opvolging en praktische steun tot zelfs een jaar nadien!

 

Zelfs al heb je ander werk, mag je nog rekenen op coaching zolang je outplacementperiode loopt.

GETUIGENISSEN

“Ontslag komt altijd hard aan, en des te meer als enkel het ontbreken van de nodige centen om je loon te kunnen blijven betalen, de reden is. Een lichtpunt in dit moment was de keuze om mijn outplacement in de handen van Goele Leyder te plaatsen.

 

Ik kwam terecht bij een sterke, warme vrouw die vanuit haar eigen zijn, haar intuïtie en haar ervaring mij meenam op een reis waarvan ik de eindbestemming nog niet kende. In de voorbije weken heeft ze mij de kans gegeven dit ontslag te zien als een Grote Kans. Een grote kans om mezelf in kaart te brengen, mijn zelfwaarde op te krikken, mij te doen geloven in mezelf, mij opnieuw te laten dromen,…

 

Ze heeft mij geleerd te rusten in het “ niet weten “ en vertrouwen te hebben in het proces. Dit alles in een sfeer van hartelijkheid, geborgenheid, confrontatie, realisme, ervaring. Bij elke stap voel ik me sterker worden, wordt alles helderder, krijgt het meer vorm. Op de helft van de reis… wetende dat de eindbestemming goed zal zijn.

 

Vanuit mijn hart: dank je wel Goele.”

- Sandra Vergaert.