Goele Leyder

Borsbeeksesteenweg 75

2100 Deurne
 

+32 (0)475 38 68 78


goele@leyder.eu

M: 0475 38 68 78

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

(her)oriëntering op werkvlak

Verandering brengen in je persoonlijke loopbaan is niet altijd makkelijk. Misschien weet je niet echt goed wat je wil of wil je je loopbaan (eindelijk) in de goede richting krijgen. Wie weet zou je een beter evenwicht willen vinden tussen tijd voor werken, tijd voor je omgeving en tijd voor jezelf.  Je wil oplossingen voor een te hoge werkdruk of een voor spanningen op je werk. 

 

We kijken samen naar wie je werkelijk bent en we nemen persoonlijke ambities onder de loep. Dat leidt tot helder inzicht, grote openheid voor nieuwe kansen en een positief maar kritisch zelfbeeld.

 

Aan het einde van dit persoonlijk traject heb je leven en werk terug op de rails en sla je zelfzeker, krachtig en goed voorbereid je eigen weg in. 

 

We bekijken wat je anders wil en wat daarvoor nodig is. Je krijgt reflectie-oefeningen die je thuis kan doen zodat je terug het gevoel krijgt dat je de situatie in de hand hebt.

 

Onze gesprekken zijn voorbereid en een coachingtraject verloopt daardoor effectiever. Bovendien help ik je met mijn analytisch vermogen en intuïtie om helder te krijgen wat je richting is en welke stappen je daarvoor kan zetten.

 

We vertalen alles naar de praktijk zodat je een goed CV, een sterk portfolio, een onderbouwd bedrijfsplan en goede netwerk- en sollicitatiestrategieën in handen hebt. Met hernieuwde kracht ga je nadien aan de slag en kan je -goed voorbereid- intern of extern- solliciteren.

 

Je mag rekenen op ongeveer 6 à 8 sessies voor dit traject.

GETUIGENIS

” Het mooiste aan de sessies met Goele Leyder was eigenlijk dat ik me realiseerde dat ik dromen had die best bereikbaar waren. Door de sessies ben ik er op een andere manier naar gaan kijken.

 

In de realisatie was Goele een ‘golfbreker’: afremmen wanneer het te veel werd, op afstand doen kijken tot ik het einddoel zag.

 

Dit lukte alleen maar omdat Goele werkt met eengepaste empathie, een sterk analytisch vermogen, de juiste vragen en concrete adviezen.”

-  Johan vander Smissen, Business Analyst, Rezidor Hotel group