Goele Leyder

Borsbeeksesteenweg 75

2100 Deurne
 

+32 (0)475 38 68 78


goele@leyder.eu

M: 0475 38 68 78

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

als je grenzen overschreden zijn

burn-out

Weten wat er met je aan de hand is. Praktische hulpmiddelen krijgen om een moeilijke periode door te komen. De confrontatie met jezelf durven aangaan en dit ook kunnen ombuigen naar een hernieuwde aanpak in je leven en werk. Eens terug aan de slag, af en toe stilstaan en bijsturen.

 

Ik heb een hart voor dit thema. Met veel liefde en kennis van zaken loods ik je door een periode van overstressed zijn of van burn-out. 

 

Ook al spelen externe omstandigheden een rol, toch zal je merken dat je bij jezelf kan komen, kan herbronnen en op een andere, betere manier je werk en work-life balance zal kunnen aanpakken.

GETUIGENISSEN

” Met een onwaarschijnlijke flexibiliteit en intuïtie geeft Goele je de ondersteuning die je nodig hebt als je onderuit gaat.  

 

Zonder poespas. Zonder betutteling. Zonder oordeel.  Mèt pit en enthousiasme. Mèt warmte en begrip. Mèt interessante tips, tools en opdrachten. Bij een burn-out staat je wereld plots even of heel wat langer stil.

 

Goele geeft in zo’n periode steun en houvast om terug grip te krijgen op jezelf en de situatie. Burn-out- en loopbaancoaching van Goele is hartverwarmend bij onderkoeling en verfrissend bij oververhitting van je eigen professionele en persoonlijke functioneren.”

- Elke Jacobs, fulltime lerares & verantwoordelijke kadervorming Kena v.z.w.

“ Je hebt de job die bij je past, je denkt dat je goed bezig bent … en boem, daar sta je dan plots,helemaal alleen, volledig opgebrand!

 

Na twee weken ziekte, werd een burn-out vastgesteld. Maar hoe ga je daar mee om? Ik begreep zelf niet wat er met me gebeurde, tot ik via mijn werkgever bij Goele Leyder terecht kwam.

 

Ze begreep mijn situatie en kon me vertellen hoe je daarmee kon omgaan. Zo kon ze me dan ook terug op de rails zetten. In mijn geval was het dus niet de job, maar de manier waarop ik ze uitvoerde waar het probleem zat. Goele had dit meteen door, en stuurde me op een persoonlijke manier en met de juiste tools weer in de goede richting.

- Jan Cornand, service-engineer Xeikon

"In die lastige en stressvolle zoektocht  naar hulp, vond ik een uitstekende coach in Goele Leyder en zij zette me terug op het goede pad. Goele, voor jou een héél speciale vermelding want chapeau voor je coaching, je vele pertinente inzichten en inbreng, een dikke merci om er te zijn geweest voor mij en me door deze burn-out te helpen, om me te helpen herlanceren en om straks mee te supporteren zodat ik al mijn geleerde lessen met zorg toepas en mijn work-life balance in eer houd, maar eerst en vooral mezelf ook goed blijf verzorgen ! 

 

Met jou als gids en je grote empathie hebben gemaakt  dat ik me terug de èchte en zelfs betere versie kan voelen vandaag en terug vertrouwen heb  in de mensen en in de toekomst :-) ! "   

- Martine De Geest, kennismanager KBC

 ” Mijn job gaf me niet meer genoeg uitdaging noch voldoening. Dit had ook een sterke invloed op mijn privé leven. Ik ging recht op een depressie af. Ik zag zelf geen oplossing en had geen idee hoe ik dit kon aanpakken. Deze stressvolle situatie slokte dan ook al mijn energie op. Op aanraden van een vriendin en ook een tevreden klant van Goele maakte ik een afspraak bij haar. 

 

Door Goele haar ervaring en inzicht werd al snel duidelijk door welke specifieke oorzaken ik mij zo slecht voelde en hoe ik ze kon oplossen. Bij elke sessie maakten we gigantische vooruitgangen en ik voelde mij echt groeien in heel de loopbaanbegeleiding. Ik weet nu als persoon veel beter wat mijn sterke en zwakke eigenschappen zijn. Hoe ik ze kan gebruiken en hoe ik ermee om moet gaan.

 

Ik solliciteerde voor een job die beter bij mij paste. Door Goele haar coaching was ik tijdens het intake gesprek heel zelfzeker en had ik geen problemen om mijn positieve punten aan te halen en te kaderen op basis van het gezochte profiel. Diezelfde job heb ik gekregen en ik doe ze nog steeds. Het is de job die ik zocht en waar ik mij goed bij voel. De energie die ik hier uithaal heeft dan tegelijk zijn invloed op mijn privéleven waar nu ook alles voor de wind gaat. Goele heeft niet mijn job veranderd, Goele heeft eigenlijk mijn leven veranderd.”  

- Yves Legrand, eerst ploegleider en nu HR consulent Stad Antwerpen